Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Rijsserbergloop finish 5 km 2022

Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt

Sport

RIJSSEN - Het aftellen tot de Veldsink-Rijsserbergloop op vrijdag 14 juni kan beginnen. Het duurt nog ruim acht weken en nu zijn de startbewijzen voor de Rijsserbergloop bijna allemaal uitverkocht. Verzekerd zijn van een startbewijs voor dit hardloopevenement? Inschrijving sluit officieel op maandag 22 april, maar waarschijnlijk is de limiet eerder bereikt en zal de inschrijving eerder dicht gaan. 

Dat de Rijsserbergloop populair is blijkt ook wel uit het feit de Reginox-bedrijvenloop, met maar liefst 130 teams, in één uur was uitverkocht. Het is de perfecte teambuilding; gezamenlijk meedoen met de clinics, uitkijken naar de wedstrijddag, samen lopen en dan nagenieten in de bedrijventent!

Voor het hele gezin staat er een passend onderdeel op het programma. Het parcours brengt je over de mooie omgeving van de Rijsserberg, met juichende supporters en muzikale beats die jou een boost naar de finish geven. Daar ontvang je de welverdiende felicitaties en na afloop blijft het nog lang gezellig op het evenemententerrein dat is ingericht met foodtrucks en springkussens voor de jeugd.

Om deelnemers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, heeft de organisatie per afstand een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Gezien het succes van eerdere jaren gaat de organisatie ervan uit dat de inschrijving snel vol zit. Er vindt geen na-inschrijving plaats!

Voor de bambinoloop en de Regiobank kidsrun zal de inschrijving nog wel open blijven. Na afloop ligt er voor al deze toppertjes een welverdiende medaille klaar!

Afbeelding
Nieuwe Hart van Rijssen-Holten lees je nu online 2 uur geleden
De Pelmolen in Rijssen en molen De Hegeman in Dijkerhoek zijn te bezichtigen tijdens de Nationale Molendag op 11 mei.
Kom genieten van hoe molens werken POLL 16 uur geleden
Gerrit Jan Baan en Pina Baan-Koster vierden maandag 6 mei hun 60-jarig huwelijksfeest.
Gerrit Jan en Pina Baan 60 jaar getrouwd 22 uur geleden
De finale-avond vindt plaats op vrijdag 21 juni.
Rijssen maakt zich op voor het Bedrijfsvoetbaltoernooi 7 mei, 18:13
Afbeelding
Ganzenmarkt, Kerkpleinmarkt en Kinderrommelmarkt in Enter 7 mei, 14:05
Afbeelding
Futsallers Excelsior'31 sluiten seizoen af met remise 7 mei, 12:04
Het dak is dicht en dus kan er in het smalspoormuseum doorgewerkt worden.
Bouw van museum vordert gestaag 4 mei, 17:25
Afbeelding
Declan Trezise is de winnaar van de ronde van Overijssel 2024 4 mei, 17:05